top of page

Wie ben ik?

Welkom bij Praktijk Veer-Kracht!

 

Soms droom ik over een ideale wereld

Waar ieder mens uniek mag zijn

Waar fouten maken ècht mag

Waar je mag zijn met je eigen-aardigheden

Waar je mag vastlopen, of liever gezegd, mag stilstaan

Waar je mag groeien

In je eigen tempo en in je eigen stijl

 

Mijn naam is Veerle Poelman (1972). Met m’n beide voeten op de grond heb ik met heel mijn hart gekozen voor het vak psychotherapie. Voordat ik tot die keuze gekomen ben, heb ik letterlijk & innerlijk al een hele reis afgelegd. Mijn ervaringen (werk & privé) samen met de nodige opleidingen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben; een professionele therapeute & coach, gespecialiseerd in het begeleiden van persoonlijke groeiprocessen.

In mijn werk en ook in mijn privéleven, staat echt contact ∞verbinding∞ (of de afwezigheid ervan) centraal. Om te kunnen groeien is verbinding maken noodzakelijk, in de eerste plaats met jezelf en dan met de ander. Voor velen een uitdaging! In het onvoorwaardelijke van ècht contact liggen de mogelijkheden.

 

Zo zie ik ook mijn taak als psychotherapeute & coach; oprecht en onvoorwaardelijk maak ik echt contact en begeleid ik het groeiproces. Mijn begeleiding is erop gericht om je in contact te brengen met wat van belang is voor jou, zodat jij gaat voelen waar het om gaat in je leven. Je goed voelen over jezelf is de basis van alles in je leven. Het resultaat is meer inzicht, rust, gevoel, balans & zelfvertrouwen en het vermogen om zelf richting te geven aan je leven.

bottom of page